Udtalelser

Det siger folk om mine online kurser & workshops

Her er en blanding af nogle af de dejlige udtalelser jeg har fået fra både online kursister, forløb og workshops.

Kære Rolf

Tak for den fedeste 30 dages Challenge.. Der er så mange guldkorn og viden du deler ud af, og meget fed undervisning s materiale, som er nem at gå til og lytte igen og igen.

Til I andre som tænker….
uhhhh skal skal ikke hoppe på den nye Challenge der kører i november måned, kan jeg kun sige, gør det hvis du ønsker dybde gående viden om #, din bio opsætning, promovering, hvordan sælger du bedst, hvordan laver du billeder, din grid osv osv..

Så tak for ny måde for mig at se Instagram på, og tilgå den..
Pøj Pøj med at nå dine følgere

Mai-Brit Holm Nielsen

Hestekraften

Kære Rolf,

Jeg kan KUN tilslutte mig Mai-Brit Holm Nielsen kommentar.

Jeg er helt ny på Instagram og 30 dages challenge har klædt mig på i tøj fra Dior, Ralph Lauren, Versace – you get the picture😂.

Jeg har fået SÅ meget med og Rolf er brilliant til at forklare tingene på en helt simpelt måde. Han øser ud af alt sin viden og svarer på alle spørgsmål der måtte opstå undervejs, og man kan plukke i kurset, som man har behov.

Jeg har ikke nået mine 1000 følgere, men jeg har heller ikke gjort alt det Rolf har undervist i. Men jeg har til gengæld fået bygget en konto op, som er top klar, og jeg får nye følgere hver dag. Jeg har fået SÅ mange værktøjer, hvor af en del bruger jeg allerede og jeg har fået viden om hvordan jeg kommer videre, når jeg er klar til det.

Så sidder du derude og tænker om du skal, så kan jeg blot sige, at af alle kurser jeg efterhånden har taget, er dette kursus det som har givet mig MEST VÆRDI. Rolf har mine varmeste anbefalinger og jeg vil anbefalde det til ALLE som vil være klogere på instagram. 😍

Kristina

KristinaBonde.dk

Hej Rolf..
Jeg får af og ting mail fra dig..
Og så også din 30 dags insta kursus.

Så sidder jeg lige og tale med en bekendt/kollega/arbejdsven fra anden virksomhed. Og hun siger så “ jeg er i gang med 30 dages insta”….
Mig- “ er det hos Rolf?”
Lone- “ JAaaaaaaaa- kender du ham?? Det er SINDSYG godt!!!!!”

Mig- dør lidt indlevenigt af misundelse over jeg ikke er der..

Christina

Scandinavian lash

Forfandenda Rolf Nordal

Fedeste materiale – ever!

Har jo lejet lidt med de der højdepunkter – og storry’s til dem 😅😅😅

5 storry’s igår og fra 7-60 profilbesøg 😲😲😲 og 4 nye følgere 🥰

MÅske skal man bare gøre som Rolf siger 😂😂😂

Tville

Tville.dk

DET BEDSTE ONLINE-KURSUS JEG NOGENSINDE HAR TAGET!

Jeg har deltaget i Rolf Nordals kursus ”30 dages Instagram Challenge”. Inden jeg tilmeldte mig, var jeg faktisk i tvivl om kurset var det rette for mig. Men hvor er jeg glad for, at jeg tilmeldte mig kurset. Det er uden sammenligning det bedste kursus, jeg nogensinde har taget i SoMe!

Med sin store viden, professionalisme og rolige væremåde er Rolf fantastisk til at undervise og formidle tingene så det, der før var svært og lidt uoverskueligt, lige pludselig giver mening og trin for trin kan implementeres.

Min Instagram har helt sikkert gennemgået en positiv forvandling, og jeg er blevet skarp på, hvad jeg egentlig vil med min Instagram. I stedet for bare at poste lidt tilfældigt, har jeg nu fået lavet en struktur og plan for mit indhold. Jeg har lært virkelig meget, og selvom jeg ikke nåede alle opgaverne, har jeg et klart overblik over, hvad mine næste steps skal være.

Det har været nogle lærerige og intense uger. Jeg har aldrig før fået så meget værdi for pengene i ét kursus. Jeg kan kun give Rolf mine allerbedste anbefalinger. 

De bedste hilsner

Maja

Beauty by Kramer

WUP WUP 👊

Har PÅ under en time fået 15 henvendelser fra folk der gerne vil samarbejde! MEGA FEDT 🥰

👊STATUS👊 Har godkendt 15 influencers med dette resultat HVIS alle samarbejder bliver til noget. “Nå ud til 168.803 mennesker med dine godkendte Influencers” det er altså lidt VILDT! Rolf Nordal🤩

Ps har fået 40 henvendelser på 3 dage !

Cille

Københavnerkalenderen

Hola 🙂 – Jeg er igang med at høre hashtag delen fra igår og idag, så er snart med, tror jeg – Jeg har dog ikke fået lavet noget GRID, men lader mig inspirere til et hen af vejen 🙂

Det går stærkt og det er fedt – Og skønt fif med at sætte tempo op på videoen, så kan jeg speeddiale dig lidt ind imellem og komme hurtigere igennem træningen 🏃‍♀️🏃‍♀️ – Min egen udfordring, er at jeg skal have noget mere værdi på min side, komme mere ud med min biz, så det arbejder jeg på samtidig med jeg lærer (Y) 🙂

Jeg kan mærke der er tempo på kurset og synes det er super fedt, men kan også mærke en del af mig stresser over at kurset ikke er tilgængeligt efter de 30 dage, men samtidig giver det mig også en drivkraft til at handle NU 😄

Mega Fed gruppe og så skønt vi kan hjælpe & inspirere hinanden 🤩🙂 Og dejligt med min makker 🙂

Jeg er VILD med dig & kurset 😃 Du har en enorm behagelig stemme og fremtoning og det føles trygt at lære fra dig , så I LOVE IT 😍 #jegersuperfan og elsker dit #lurmig 🤩ur.”

Nicooline

Healing og flowmentor

Rolf Nordal har været garant for udsolgte huse til vores workshops omkring Instagram. Vi har fået rigtig god feedback fra vores deltagere fra arrangementerne, der specielt priser Rolfs evne til at få alle med – uagtet niveau. Vi kommer helt sikkert til at bruge Rolf, når vi skal afholde ehandelworkshops fremover.

Andreas

Ringkøbing skjern erhvervsråd

Klik for at se transformationer

Presse, radio, artikler podcasts og andet godt

Her er kan du finde nogle af de steder jeg har været tilstede i pressen, radio og det offentlige rum. Du finder også nogle af de steder hvor jeg underviser og vertificeringer. 

Jeg er Female-Gogetter ekspert på Gogetteruniverset.dk og støtter kvindelig iværksætteri i Danmark. Du kan læse mere her.

Jeg har taget kundetype-uddannelsen og er certificeret i de emotionelle kundetyper. Du finder mere om certificeringen her

Jeg har siden 2018 være GoLearn underviser på en af Danmarks største lærings platforme for online undervisning. Du kan læse mere her.

Golearn Nordal Media

Podcast fra IVN gruppen med +85.000 danske iværksættere. Lyt til den 30 min podcast om hvad du skal have styr på inden du springer ud i Influencer marketing. Du kan lytte den lige her.

 

I forbindelse med DR dækker at influencers snyder med følgertal for at se store ud for forretningerne for at få jobs bringer de en artikel om emnet. Den kan du læse her

I forbindelse med DR dækker at virksomheder gerne vil have flere følgere og likes for at se store og successfulde ud. Her bringer de en artikel om emnet. Artiklen er her.

Her er en episode med Iværksætter akademiet  hvor vi taler om iværksætteri og Instagram. Du kan lytte med her.

I 2018 havde jeg æren af at være underviser på Marketing camp – Danmarks største konference for online markedsføring. Du kan læse mere her.

Marketing camp og nordal media

Her er et kort interview med Radio Globus hvor jeg bliver interviewet og spurgt om hvorfor kattevideoer får så mange likes. Enjoy!

Et kort interview med Radio Globus om Influencer marketing og reglerne bliver strammet for Influenterne, og om Influencer marketing er kommet for at blive. Lyt med her. 

Her er en artikel om brugen af emojis på arbejdspladsen der blev frigivet til mere end 100.000 læsere. Du kan læse artiklen lige her

 

DR lavede i forbindelse med at de dækkede Instagrams fremgang et tema om falske følgere på Instagram. Jeg blev interviewet til 24 søndag. Du kan se en bid af klippet her

 

Har du nogle spørgsmål inden du skal igang?

Har du spørgsmål til klippekort, online kurser, foredrag eller workshops?

Vælg en af knapperne herunder.

X