Få hjælp til StrategiEN

Personlig sparring og hjælp til en stabil forretning baseret på online salg

Mange bliver overvældet af det det tekniske i online salg og er usikker på hvilken platform de skal bruge for at få kunder.

Her har får du hjælp og sparring til at gennemskue hvordan du tjener penge på nettet og vækster din forretning. Så kan brikkerne falde på plads så du ved hvad dit næste skridt skal være.

Nordal Media

Få personlig sparring til at vækste din online forretning du nyder at arbejde med.

nordal media

Det kan jeg hjælpe dig med

Er du en af dem der knokler med at få kunder og endnu ikke har et system der virker?

Jeg hjælper dig med at vælge den rigtige metode der virker for din forretnings-type og sammen skræddersyer vi en plan der er lavet specielt til dig. 

Skal du have hjælp til at bringe planen til live hjælper jeg dig også gerne med det.

En strategi samtale tager cirka 2-3 timer så vi kan komme omkring alle de vigtigste områder af din forretning

Du får også en vurdering på hvor mange timer det vil tage og bringe planen til live når du vil have hjælp med det.

Hvem er det for?

 Personlig sparring og hjælp for den solo selvstændige, iværksætteren, infoprenøren, behandleren, coachen, underviseren og vidensformidleren 

Personlig strategi, sparring og hjælp er for dig der gerne vil have en sikker strategi til at vækste din forretning, og som evt. også efterfølgende gerne vil have min hjælp til at føre planen sikkert ud i livet. 

Det er både sikkert, let og tidsbesparende for dig og få lavet en klar strategi så du hurtigere kan sælge flere af dine produkter. 

nordal media

Hvorfor skal det være mig der hjælper dig?

Jeg har hjulpet over 500 iværksættere i min forretning både med deres strategi og med at implementere og få flere salg.

Jeg tilbyder denne service fordi jeg kan se at rigtig mange bliver overvældet af alle de muligheder der er for at lave online salg og har problemer med at skære igennem larmen og ind til benet og får lavet en god strategi.

Dertil er der endnu flere der bliver overvældet af det tekniske og derfor gerne vil spare tiden og eventuelle frustrationer ved at få mig til at sætte det op. Så kan du komme videre hurtigt og få mere gang i din forretning.

Jeg har hjulpet mange der ligesom dig gerne der gerne vil vækste deres forretning online og jeg lytter til dine behov og ønsker så du kan føle dig helt tryg.

Hvordan foregår det?

Vi bruger programmet Zoom hvor jeg sender dig et link inden vores møde, og så kan vi dele vores skærme. Så kan du se med når jeg arbejder eller du kan gøre det selv imens jeg guide dig, hvis du vil lære det selv.

Det fungerer rigtig godt at vi kan sidde med hver vores computer. På den måde slipper vi begge for at bruge tid og penge på transport.

For at jeg kan hjælpe dig med din Simplero konto skal jeg have adgang til din Simplero konto hos Simplero. Du behøver ikke nødvendigvis at have en Simplero konto inden du taler med mig. 

Hvad koster det?

Hjælp til din Instagram strategi og vækst tager cirka 2-3 timer afhængig af omfanget. Vi taler om hvad du har brug for, og du får en pris baseret på dit behov.

Du kan vælge at købe enkelte timer eller klippekort til 5 eller 10 timer. Prisen afhænger da af det klippekort du vælger at købe. Jo flere timer du køber ad gangen jo billigere er det.

Tænk på at prisen du betaler for at få sat din Instagram konto op hurtigt har tjent sig hjem hvis du udnytter de muligheder Instagram markedsføring tilbyder.

Du kan få så meget hjælp som du har brug for og lyst til. Vi afregner på klippekortet, så du kan selv bestemme hvor meget du vil holdes i hånden.

Hvornår kan du komme i gang?

Så snart du har taget kontakt, og vi har talt om hvad du har brug for aftaler vi et tidspunkt for vores møde.

Vores strategisamtale varer ca 2-3 timer. 

Efter samtalen kan du gå direkte igang med at bruge strategien. 

Hvis du gerne vil have mig til at hjælpe dig, har vi løbende kontakte og aftaler deadlines for hvornår hvert punkt af strategien skal være færdig. 

Målet er at vi sammen får dig igang så du kan begynde at tjene penge og få flere kunder ind i din forretning.

Har du nogle spørgsmål inden du skal igang?

Har du spørgsmål til klippekort, online kurser, foredrag eller workshops?

Vælg en af knapperne herunder.

X