Hils på Mig & TEAMet

Introduktionen til din online markedsførings-nørd & hjælpere

Her får du en kort introduktion til hvem jeg er (Rolf), hvad jeg laver, hvorfor jeg laver det jeg gør og hvor jeg holder til.

Nordal Media

HVEM ER ROLF?

Som du nok har luret kommer navnet Nordal Media fra mig (Rolf Nordal), meget opfindsomt ikke. 😉

Her hos mig handler det om at hjælpe dig med at nå dine mål og du kan ha mig med som din personlige guide hele tiden. Du kan få alt den hjælp du skal bruge for at komme videre med din forretning

N

Hvad laver jeg

Jeg hjælper solo selvstændige og virksomheder med at få styr på deres online markedsføring på Instagram og Facebook.

I mit arbejde med Instagram arbejder jeg mest behandlere, små webshops, og visuelle service virksomheder der gerne vil have mere branding, følgere og flere kunder, specifikt fra Instagram. Disse er kun B2C virksomheder.

 I mit arbejder jeg med mit system “Kundeflow idag”, der handler om at få folk på dit nyhedsbrev og sælge automatisk arbejder jeg primært med vidensformidlere, undervisere, konsulenter, behandlere og coaches. 

N

Hvorfor laver jeg

 Fordi jeg simpelthen knus elsker online markedsføring.!

Online markedsføring er en kombination af verbal kommunikation, kropssprog, den energi du sender med ud, og dit tilbud.

Jeg er dybt fascineret af selve teknikken har en opskrift der nærmest ikke kan fejle når man bruger den rigtigti.

Online markedsføring er den emotionelle øretæves holdeplads og jeg elsker simpelthen at teknikken ikke kommer nogen vegne hvis personen der skal lave den, ikke har sit mindset med. Det er virkelig inspirerende at få lov til at være en del af den personlige og mentale udviklingsrejse hos mine kunder.

Det er så spændende! 

HER ER NOGLE AF MINE

EGNE RESULTATER 

Forskellige virksomheder hjulpet

Samlet instagram følgere over flere konti

Bedste online kursus launch, indtægt på en uge

Solgte produkter online totalt

Min historie

Jeg startede  har arbejdet med online salg siden 2012 hvor jeg startede min første online forretning med at sælge ebøger på Amazon. Siden da drejede jeg i 2016 min virksomhed over på undervisning og at hjælpe virksomheder med deres sociale medier, specielt på Instagram og Facebook. Jeg har samarbejdet med virksomheder som Golearn.dk (hvor jeg er underviser), Socialemedier.dk, det danske forsvar, KEA og været vist i TV2 24søndag, DR´s Radio, Instagram og flere artikler.

 

Hvis du gerne vil læse lidt mere uddybende kan du gør det lige herunder. 
Hvordan ved du så meget om Insta?

I 2016 så jeg en trend. Nemlig at Instagram ville blive stor, ala sådan – virkelig stor. Jeg var heldigvis ikke helt galt på den. Idag er Instagram verdens 2. største sociale medie. 

Så jeg satte mig i selen for at finde ud af hvordan man laver god Instagram markedsføring. Men det var ikke så let..

Den gang da jeg startede, postede jeg til højre og til venstre, jeg havde ingen rød tråd, ingen teknikker jeg brugte, og INGEN så på mit indhold og hvad jeg lavede.

Der var ingen likes.. ingen kommentarer, og der var bare stille på min konto. Som i HELT stille. Men jeg fandt en løsning.

Jeg kunne ikke forstå at nogen kunne få 1000 følgere om dagen?? og andre kunne ikke engang få 10 likes på et billede? Og nogen solgte – andre gjorde bestemt ikke.

Så jeg satte mig for at knække koden, og jeg fordybede mig meget og længe – Jeg tog Insta-kursus efter kursus til mange mange tusinde kroner, så alle youtube videoer minutiøst, udforskede snuskede blackhat-hjemmesider med alle metoder de bruger uden for systemerne, hemmelige Instagram samfund i underground messenger apps og meget mere.

Jeg gravede dybt.. og længe, men jeg fandt alle hemmelighederne og metoderne tilsidst!

Og nu er jeg på en mission for at hjælpe iværksættere igang med deres Instagram og få deres første 1000 følgere – præcis som dig og få flere kunder i butikken. 

Hvad er din iværksætter historie?

For at det ikke skal være lyv er jeg faktisk færdig uddannet som fysioterapeut i 2011 og jeg har altid været drevet af at hjælpe mennesker.

Mennesker er lissom “My thing in life”. Det er bare fedt og arbejde med mennesker.

Jeg er født på Grønland men tog som 4 årig til til Danmark hvor jeg voksede op. Som færdiguddannet fysioterapeut fik jeg straks job på Grønland i Nuuk på Sana (hospitalet)

———————-   Tidslinje  ———————-

2011: Her startede jeg min første forretning, en privat fysioterapeut klinik i et baglokale i Nuuk fitness – Selvføligelig imens jeg arbejdede 40 timer fast på hospitalet. Det gik al tiden med.

Jeg indså hurtigt at det her med at sælge min tid 1-1 ikke var det der skulle lade mig slippe lidt ud af rotteræset.

Start 2012: Som enhver ung mand gik jeg på Google og søgte “passive income” og faldt over en canadier Stephen James der lærte folk at lave e-bøger og udgive dem på Amazon, og det sprang jeg hovedkulds ud. Dagen idag er der røget over 50.000 ebøger afsted, men er ikke noget jeg arbejder med mere.

2014: Rejste jeg tilbage til DK og løbende testede og afprøvede forskellige marketings former og lærte hvad jeg kunne fra youtube, online kurser, og seminarer sugede al den viden til mig jeg kunne.

2016: Startede jeg InstaNinja.dk som var 1 mandsfirma der hjalp iværksættere med online markedsføring. Senere skiftede jeg firmanavn igen pga. instagram udvidede deres copyright regler. Firmaet blev til Emojimarketing hvilket det hed et par år.

2020: Skiftede jeg min branding fuldstændig ud og skiftede firma til Nordal media som du kender det idag. Jeg har specialiseret mig i Instagram, funnels, og annoncering. Jeg er blandt andet også certificeret i de emotionelle kundetyper.

Jeg har samarbejdet med virksomheder som Golearn.dk (hvor jeg er underviser), Socialemedier.dk, undervist på københavns erhvervs akademi og været vist i TV2 24søndag, DR´s Radio, Instagram og flere artikler du blandt andet også kan finde her længere nede på siden.

Jeg NYDER stadig, og har altid gjort, at hjælpe selvstændige, videns formidlere, coaches, konsulenter og behandlere med at få flere kunder i butikken. – Det er så fedt!

Har du altid heddet Nordal Media?

2016: nej faktisk ikke det er helt rigtigt. Mit første online marketing firma startede jeg i 2016 og det lagde ud med at hedde InstaNinja, og havde din helt egen InstaNinja maskot.

2018: Instagram lavede senere i 2018 copyright regler om at hverken firmanavne eller hjemmesider måtte hedde noget med “Insta” eller “gram” i deres navn, og derfor måtte InstaNinjaen lade livet og frem kom det nye navn Emojimarketing.

2020: Efter jeg havde haft Emojimarketing et par år fandt jeg ud af at navnet desværre stadig ikke var rigtigt og ikke faldt i så god jord hos mine kunder. Simpelthen havde svært ved at udtale det.

Forklaring: Derfor hedder firmaet idag Nordal Media – Meget smart opfundet fordi jeg hedder Nordal til efternavn og Media dækker over både undervisning, workshops, onlinekurser 1-1 hjælp sparring inden for de sociale medier Instagram og facebook.

Hvilken hjælp kan jeg få hos dig?

Der er en bred vifte af muligheder her hos mig.

Spidskompetencerne er:

  • Vækste og få kunder via din Instagram
  • Få sat dit nyhedsbrev rigtig op så det sælger automatisk.
  • Få folk ind på dit nyhedsbrev med kun 10 min arb om ugen. (annoncering gjort let)
  • Få sat dit online kursus op så tilmelding og køb er helt automatiseret og du gør det nemt for dig selv og sælge mere.

Du er altid velkommen til at skrive til mig hvis du skulle have spørgsmål eller vi skal finde ud af om jeg er den rette mand til at hjælpe dig med en opgave.

nordal media

Dejligt du var nysgerig og læste med 

Med venlig hilsen

Rolf

Din Online marketingsnørd og hjælper

 

MØD RESTEN AF HOLDET 

DreamInfluencers

De arbejder med Mikro influencers – influenterne har 1-5000 følgere og har rigtig god kontakt til deres publikum. Første kampagne hos Dream er gratis hvor du let kan få 10-15 influenter at samarbejder. Du laver et “jobopslag” på deres platform som alle deres +4000 influenter kan tilmelde sig. og derfra kan du vælge de influenter der har tilmeldt sig, til eller fra hvis de har din målgruppe som publikum. Du får både branding, gratis indhold til din egen insta-konto influenterne har lavet, flere følgere og flere salg alt efter hvilken type kampagne du vil lave. Dream Influencers er det absolutte ideelle start sted for nybegynderen til Influencer marketing.

 

Inmix

Arbejder både med mikro og makro Influencers, hele vejen op til 200.000 følgere. Forskellen fra Dream Influencers og Inmix er at Inmix har en fantastisk start pakke til virksomheder hvor man får hjælp til at håndplukke de helt rigtige influencers ud fra data, til din forretning og endda hjælp undervejs og rapportering efter kampagnerne.  Så vil du finde helt specifikke lidt større Influenter er Inmix dit næste skridt. 

HER HAR JEG KONTOR

Tryk på kortet herunder

Har du nogle spørgsmål inden du skal igang?

Har du spørgsmål til klippekort, online kurser, foredrag eller workshops?

Vælg en af knapperne herunder.

X