Få hjælp til mailchimp

En let start på email markedsføring og at sælge imens du sover

MailChimp er et  af de bedste, mest simple e-mail markedsførings program der er som skræddersyet til soloselvstændige og folk der er en smule teknik forskrækkede. MailChimp gør det nemt for dig, at designe og udsende flotte e-mails helt på automatpilot. 

Mailchimp hjælp

Så folk kan tilmelde sig dit nyhedsbrev og du kan sælge på automatpilot, imens du sover

nordal media

Det kan jeg hjælpe dig med

Jeg hjælper dig med at få sat din Mailchimp konto op så du kan starte med at få tilmeldinger til dit nyhedsbrev både fra din hjemmeside eller fra Facebook.

Du kan få hjælp til at få designet en email skabelon så du kan sende flotte professionelle emails ud. Jeg er certificeret i de emotionelle kundetyper og på den måde rammer vi stort set altid målgruppen.

En hjælp til opsætning af en Mailchimp konto tager cirka 2-3 timer alt efter hvad dine ønsker er. Vi taler selvfølgelig om hvad du har brug for, og du får en pris baseret på dit behov.

Hvem er det for?

Mailchimp hjælpen er for dig der er iværksætter eller forening der gerne vil have et simpelt mail system og som kan sende nyhedsbreve ud der er flotte og skræddersyede til målgruppen.

Mailchimp hjælpen er for dig der har set vigtigheden af, at du kan nå ud til tusindevis af læseres indbakker blot ved at skrive en enkelt email, og at du endda også kan automatisere hvornår tingene skal sendes.

Det er både tidsbesparende for dig og samtidig er det en perfekt måde til at både bygge relation til dine tilmeldte folk på nyhedsbrevet og samtidig sælge dine produkter.

nordal media

Hvorfor skal det være mig der hjælper dig?

Jeg har hjulpet mange der ligesom dig gerne vil bruge email markedsføring i deres forretning. For at du kan få mest udbytte din email markedsføring er det derfor vigtigt at du er fortrolig med det værktøj du skal bruge.

Derfor lytter jeg meget til dine behov og ønsker så du kan føle dig helt tryg i processen og så du ved hvad dit næste skridt er. 

Jeg tilbyder den her service fordi jeg kan se at rigtig mange gerne vil spare på tiden og undgå frustrationer og overvældelse ved selv at skulle sætte Mailchimp op.

Din fordel er at du kommer hurtigt i gang og videre med din forretning ved at få lidt hjælp så du kan bruge tid på det du er fantastisk til.

Hvordan foregår det?

Vi bruger programmet Zoom hvor jeg sender dig et link inden vores møde, og så kan vi dele vores skærme. Så kan du se med når jeg arbejder eller du kan gøre det selv imens jeg guide dig, hvis du vil lære det selv.

Det fungerer rigtig godt at vi kan sidde med hver vores computer. På den måde slipper vi begge for at bruge tid og penge på transport.

For at jeg kan hjælpe dig med din Simplero konto skal jeg have adgang til din Simplero konto hos Simplero. Du behøver ikke nødvendigvis at have en Simplero konto inden du taler med mig. 

Hvad koster det?

En opsætning af Mailchimp tager cirka 2-3 timer.

Du kan vælge at købe enkelte timer eller klippekort til 5 eller 10 timer. Prisen afhænger da af det klippekort du vælger at købe. Jo flere timer du køber ad gangen jo billigere er det.

Tænk på at prisen du betaler for at få sat din Instagram konto op hurtigt har tjent sig hjem hvis du udnytter de muligheder Instagram markedsføring tilbyder.

Du kan få så meget hjælp som du har brug for og lyst til. Vi afregner på klippekortet, så du kan selv bestemme hvor meget du vil holdes i hånden.

Hvornår kan du komme i gang?

Fra jeg går i gang med at opsætte din Mailchimp konto til vi er færdige tager det cirka 2-3 timer hvis jeg har alle de oplysninger vi skal bruge og adgang til din Mailchimp.

Det kan være vi lige skal snakke sammen et par gange, så regn med 1-3 dage, så er du på plads.

Så snart vi har sat Mailchimp op for dig, får du en hurtig gennemgang af funktionerne og kan begynde at sende nyhedsbreve.

Har du nogle spørgsmål inden du skal igang?

Har du spørgsmål til klippekort, online kurser, foredrag eller workshops?

Vælg en af knapperne herunder.

X