KOM PÅ ET KURSUS IDAG

Vælg hvad du gerne se mere om 

Du kan komme på lige den type kursus du gerne vil her hos mig. Du har nemlig mulighed for at få online kurser, workshops, endda ude workshops hjemme hos dig selv eller og foredrag.

Vælg lige den type du vil se mere om her. 

Online kurser

Instagram Kursus

Sådan får du de første 1000 følgere på Instagram!

30 dages versionen af det ultra populære kursus “Sådan får du dine første 1000 følgere på Instagram. DU har 30 dages adgang så du er tvunget til at tage action.

DKK 12.792,00 ekskl. moms 

DKK 650,00 ekskl. moms

30 dages adgang 

Sådan forvandler du dine følgere til kunder

Det eneste kursus du har brug for for at få success på Instagram. Din guide fra a til Z og alt hvad du skal bruge for at nå i mål med Instagram og 5 store bonusser.

DKK 12.792,00 ekskl. moms

DKK 5.495 ekskl. moms

Fuld adgang

Sådan forvandler du dine følgere til kunder

 For dig der vil sælge mere med Instagram. Både med bio link, stories og få sat den første chatbot til Instagram op på din profil. Tid til at lave dine følgere til kunder!

Fra følgere til kunder

DKK 4.500,00 ekskl. moms

Instagram workshops

Trin 1

På den her workshop får vi sat din Instagram helt rigtig og lækkert op og samtidig får du styr på hvilket indhold der rammer målgruppen 

1 dags workshop

Trin 2

Workshoppen handler om hvordan du laver visuelle lækre stories, og  sælger helt uden du skal at være pushy eller får en knude i maven.

1 dags workshop

Trin 3

På workshop 3 har vi fokus på at lave influencer marketing og lovlige konkurrencer der er gjort let så alle kan være med.—————-

1 dags workshop

Kundeflow workshops

Kundeflow idag 1

På Kundeflow idag lærer du hele strategien for det automatiske kundeflow og hvordan du laver en absolut uimodståelig gulerod til at få folk til at tilmelde sig dit nyhedsbrev.

1 dags workshop

Kundeflow idag 2

På kundeflow idag 2 har du nu lavet en uimodståelig gulerod og er nu klar til næste trin, nemlig at have en automatisk mail sekvens der hjælper dig med at sælge imens du sover.

1 dags workshop

Kundeflow idag 3

Nu har du alt hvad du skal bruge. Udover mennesker der gerne vil have din gulerod.. Her dykker vi ned i hvordan får masser af folk på dit nyhedsbrev med 10 min arb. pr uge.

1 dags workshop

Ude workshop

nordal media

Få en workshop hos dig selv i dine egne omgivelser

Kunne du tænke dig at jeg kommer til dig og laver en workshop for din virksomhed, forening eller netværk? 

Så er du kommet til det rette sted. 

Skriv en besked så vi sammen kan finde ud af hvor mange mennesker vi skal have med, og de skal gå hjem med når de har haft en god dag på en workshop. Tryk på knappen og skriv din besked nu. 

 

Foredrag

nordal media

Foredrag hos dig

Har du et forretningsnetværk, en forening eller en forretning hvor du gerne vil have et foredrag om Instagram. Så er du kommet til rette sted. 

Her kan du læse om nogle af de muligheder du har hvis du gerne vil have et foredrag til dit publikum. Der er mulighed både for standard og special tilpassede foredrag.  Prisen skræddersyes ud fra længde, tilpasning og hvor mange deltagere du gerne vil have med på foredraget. 

Foredrag laves fra 3500,- kr

 

Har du nogle spørgsmål inden du skal igang?

Har du spørgsmål til klippekort, online kurser, foredrag eller workshops?

Vælg en af knapperne herunder.

X