KUNDEFLOW WORKSHOPS

Her får du en introduktion  Kundeflow Workshop serien

For dig der gerne vil sælge imens du sover. Det er for dig der gerne vil have et fast kundeflow i din forretning og vil have et system der virker. Slut med at lave manuelle kampagner – det er tid til at du får mere tid i din forretning.

 

Nordal Media

Kundeflow workshop 1

Skab et lækkert nyhedsbrev

På denne workshop får vi styr på en af de vigtigste ting iværksættere og solo selvstændige tit overser, nemlig at opbygge et nyhedsbrev. Altså et sted hvor du altid kan komme i kontakt med dine kunder uanset hvad der sker ude i verden.  Nyhedsbrevet er rygraden i enhver online forretning,

Z

Strategien & de emotionelle kundetyper

Du får den, tit oversete, men lette metode til at sælge automatisk online. Vi drager teorien ind fra de emotionelle-kundetyper så du rammer målgruppen.

Z

Hvilken freebie skal dine kunder have?

Nogle gange er det svært at være synsk. Der for er det vigtigt at vi går systematisk til værks sammen når du skal finde ud af hvad din freebie skal handle om.

Z

Få folk ind på nyhedsbrevt

Her ser vi på hvordan du let får lavet en landingsside og giver folk muligheden for at tilmelde sig dit nyhedsbrev. Så du kan sende dem deres freebie automatisk.

Z

Lav din lækre freebie

Det behøver ikke tage lang tid og lave gaven/ freebien som får folk til at tilmelde sig dit nyhedsbrev. Men mange går i stå fordi de simpelthen gør det forkert.

Kundeflow workshop 2

Sælg imens du sover

På denne workshop lærer du at sætte dit nyhedsbrev op og lave en sekvens af mails så du kan starte med at sælge imens du sover.

Z

Sælg imens du sover

Vi gennemgår sekvensen for hvordan du får sat et automatisk nyhedsbrev op, som folk vil elske at tilmelde sig fordi du hjælper – og som kan sælge imens du sover.

Z

Den gode email

Vi skal have lidt teori om hvordan du skriver de gode emails. Hvilke trigger ord og billeder der rammer. Teorien tager vi med fra de emotionelle kundetyper. 

Z

Dit automatiske nyhedsbrev

Sammen sætter vi en automatisk sekvens af emails op der kan sælge for dig imens du sover. Når det først er sat op behøver du ikke sælge i 2 måneder.

Z

Tid til at være kreativ & lave din mail sekvens

Tid til at være kreativ og vi sætter os og laver skelettet til dine mails så når du kommer hjem kan du udfylde dem  – slut med at skrive nye emails hele tiden. 

Kundeflow workshop 3

Sådan får du folk på dit nyhedsbrev

På denne workshop lærer du hvordan du får folk IND på dit nyhedsbrev. Der er mange muligheder for det – men her gennemgår vi hvordan du får flest resultater hurtigst, uden det skal være svært. Det gør vi nemlig med annoncering på både facebook og Instagram.

Z

Opsætning af basen

For at kunne annoncere skal vi ha basen på plads, det vil sige vi skal have lidt småting på plads – så som annonce billede, annonce tekst med mere. Det starter vi ud med så vi kan komme godt fra start. 

Z

Sådan rammer du målgruppen

Her går vi igennem teorien om målgrupper, så du ved hvad og hvem vi skal markedsføre til så du rammer målgruppen med det rigtige budskab.

Z

Vis din freebie frem til dine kunder

Her sætter vi din annonce op rigtigt fra start så du kan begynde at få vist din gulerod frem til en masse mennesker du kan hjælpe, uden det koster en bondegård.

Z

Tjek om det virker

Når vi har sat din annonce op, skal du have lidt tricks med hjem i ærmet så du rent faktisk kan tjekke at det du laver virker. Det tager 10 min pr. uge. og tjekke.

Kurset er for dig, der:

  • Gerne vil blive fortrolig med Instagram platformen
  • Gerne vil rigtig fra start så du gør det rigtigt første gang. 
  • Der ikke bare vil arbejde med teori, men prøve tingene af i praksis og skabe flow i dit arbejde med din Instagramprofil.
  • Gerne vil have en underviser lige ved hånden til når du er i tvivl om hvad du skal trykke på. Så får du svar på alle dine spørgsmål.  

Kurset er ikke for dig, hvis du:

  • Allerede har en effektiv Instagram strategi
  • Er velbevandret på Instagram og har over 10.000 følgere
  • Har fuldstændig styr på hvilket indhold du skal poste til dine følgere.
  • Har sat alt dit indhold i system og det kører på autopilot

Praktisk information

Det tager du med hjem fra workshopen

Uanset hvilken af de 3 Instagram workshops du har været på kommer du hjem med en værktøjer og en let plan som du kan gå direkte hjem og sætte igang i din egen forretning. Du får afprøvet de praktiske ting på workshoppen så du ikke er i tvivl om hvad du skal gøre når du kommer hjem og skal til at tiltrække kunder.

Sådan får du mest ud din workshop

Det er vigtigt at du inden du kommer på workshoppen har en Instagram forretningsprofil, så vi bruger tiden bedst muligt når du er her og du får mest ud af din dag.Mine workshops foregår helt praktisk ved at vi sidder sammen om mit store hyggelige ovale bord. For Bordenden er der en stor tv skærm så alle kan se undervisningen. Lokalet er delt, så i den ene ende af lokalet er står det store bord, med en tv skærm på væggen som jeg bruger til workshop og i den anden ende af lokalet er der vores video og foto studie hvor vi kan øve os når vi skal tage billeder og stories. Selve læringsrummet når du er på workshops er fortroligt, og i lærer rigtig meget ved at lytte til hinandens udfordringer og gode idéer

Pris

1.750,- ekskl. moms. pr. workshop – (vælg dit kursus på kursus kalenderen).

4.500,-  ekskl. moms. for alle 3 workshops

Undervisning og tid

Disse workshops er lavet som enkelt dags undervisning. Undervisningen starter kl. 09:00 til 15.30. Vi holder små pauser 5 min pauser og spisepause fra 12.00 til 12.30.

Niveau

Begynder og for dig der har let kendskab til markedsføring men som synes teknikken kan være svær og let driller.

Dagens forløb

Dagen foregår sådan at vi arbejder på skift med undervisning og derefter opgaveløsning.

Så får du prøvet det teoretiske af med det samme og det er min erfaring at det virker fantastisk at du får fingrene direkte ned i bolledejen med det samme så du kan huske hvordan man gør når du kommer hjem.

Antal deltagere & corona sikkerhed

Antal deltagere: På en workshop arbejder jeg med små hold lige nu med max. 6 deltagere.

Så du vil altid have plads til at få svar på dine specifikke spørgsmål.

Corona: Jeg har egentlig plads til flere, men grundet corona restriktioner er der plads til 6 deltagere pr workshop.

Der er er også sprit stillet frem i lokalerne så du altid har adgang til det.

 

Bonus

Alle deltagere bliver inviteret til et lukket (og gratis) workshop-forum, hvor I kan sparre med hinanden – nat og dag i alle emnerne fra de forskellige workshops.

Et fællesskab hvor alle andre også nørder lidt online markedsføring.

Adresse

Nordal Media

Roskildevej 42B,

2000 Frederiksberg

Rutevejledning

Med bus: Fra hovedbanegården går A7 til Solbjerg kirkegård (Roskildevej) ca 16-18 min i bus. Og derfra er der 2 minutters gang til adressen.

Er du i bil?

Se dette link for rutevejledning, eller se kortet herunder

Parkering

Der er parkerings muligheder lige ude på vejen, desværre er det ikke helt muligt at finde gratis parkering på Frederiksberg. De første 2 timer er dog gratis, og når vi holder pauser stiller vi derfor parkerings appen, så det fortsætter med at være gratis at parkere. 

Forplejning

Der vil være fuld forplejning hele dagen. Det vil sige du får en let frokost, og der vil være fri kaffe og the hele dagen. I løbet af dagen vil der også blive serveret lidt sunde snacks.

Inden workshoppen

Det er vigtigt at du inden du kommer på workshoppen har styr på lidt småting forinden. Ting du skal have klar til:

Workshop 1:  En Mailchimp eller Simplero konto (betalt version)

Workshop 2: En Mailchimp eller Simplero konto (betalt version)

Workshop 3: En facebook side, og en business manager konto. De 2 ting skal være oprettet så vi kan bruge dagen på det der er vigtigst, nemlig at få dig godt igang. Der kommer en fin mail til dig når du har tilmeldt dig med hvordan du kommer let igang så du er klar til workshoppen. 

Her er foregår det

Vil du med på workshop?

Hvem er Nordal Media?

Rolf Nordal

Jeg har samarbejdet med virksomheder som Golearn.dk, Socialemedier.dk, det danske forsvar, KEA og været vist i TV2 24søndag og DR´s Radio, Instagram og flere artikler. Det siger jeg ikke for at blære mig, men blot for at fortælle dig, at jeg ved hvad jeg taler om og jeg også bliver også brugt af medierne som ressource person. Men ellers er jeg bare helt igennem en Instagram nørd.

Læs mere her

 

Har du nogle spørgsmål inden du skal igang?

Har du spørgsmål til klippekort, online kurser, foredrag eller workshops?

Vælg en af knapperne herunder.

X