INSTAGRAM WORKSHOPS 

Kom godt fra start og vækst din Instagram konto

For dig der vil tiltrække flere følgere og kunder til din forretning igennem Instagram – uden at blive overvældet af det tekniske.

 

Nordal Media

KICKSTART din Instagram – workshop

Sådan får du dine første 1000 følgere på Instagram

På denne workshop er hovedformålet at når du går fra workshoppen om eftermiddagen – så ved du 100% klokkeklart hvordan du skal vækste din Instagram.

Workshoppen tager udgangspunkt i den utrolig populære ebog “Sådan får du dine første 1000 følgere”, og derfor har jeg valgt at lave en workshop der hedder præcis det samme. Her går vi i dybden med hver enkelt af de 9 trin.

Z

Sådan laver du visuelt lækre stories

Instagram stories er det mest fantastiske redskab til at få folk på nyhedsbrevet, får folk til at besøge din hjemmeside eller købe dit produkt.

Z

Sådan laver du stories der faktisk sælger

Er du nogensinde i tvivl om hvordan i alverden du skal sælge noget på Instagram? Her har du løsningen, så du altid ved hvad du skal sige når du vil sælge – Det let
Z

Find de hashtags der giver synlighed

De fleste ved der findes hashtags, men ved ikke helt hvordan man skal bruge dem. Vi gennemgår hvordan du får nye øjne på din profil når du finder de rigtige

Z

Få gratis billeder med hashtaghubs

Hvis du laver et hashtag til dine følgere kan du både lave et sammenhold om det, men også få folk til at lave gratis indhold til din profil for dig hvis du gør det rigtigt.

Instagram workshop 1

nordal media

Det lækre indhold

Den perfekte workshop til hvordan du får lavet lækkert indhold til din Instagram profil, let og hurtigt og finder ud af hvad din målgruppe tænder på.

Z

Profilbilledet og din skarpe konto

Vi sætter din konto op sammen, med søgeord (ja det kan man faktisk) sådan at din konto går fra at være druknet på Instagram til faktisk at være søgbar.

Z

Det lækre indhold

Her går vi i dybden med hvordan vi rammer målgruppen med indholdet og hvordan du får taget og redigeret de lækre billeder 

Z

Automatiseret posting

Instagram kan hurtigt blive en tidssluger hvis man ikke passer på og derfor gennemgår vi sammen hvordan du auto-poster på Instagram og sparer tid.

Z

Apps der gør det hele meget nemmere

Lær hvilke redigerings apps der får dit indhold til at se professionelt ud istedet for hjemmelavet.

Instagram workshop 2

Stories & hashtags

Her lærer du at laver gode stories der er visuelt flotte og som sælger. Vi gennemgår hvordan du laver lækre stories med Story-salg™️ princippet – Så du ved hvad du skal sige for at sælge uden at være pushy. Vi kigger sidst på dagen ned i hvordan du kan få mere synlighed og  sælge mere med hashtags.

Z

Lav flotte & lækre stories

Instagram stories er det mest fantastiske redskab til at få folk på nyhedsbrevet, får folk til at besøge din hjemmeside eller købe dit produkt.

Z

Sælg med Stories

Er du i tvivl om hvordan i alverden du skal sælge på Instagram? Her gennemgår vi Story-salg™️ træningen, så du altid hvordan og hvad du skal sige når du vil sælge.

Z

Salg og synlighed med Hashtags

De fleste ved der findes hashtags, men ved ikke helt hvordan man skal bruge dem. Vi gennemgår hvordan du får nye øjne på din profil og sælger med hashtags.

Z

Hashtaghubs

Vi gennemgår sidst på dagen hvordan du kan få dine følgere til at hjælpe dig med at bygge community om din profil – og endda også hjælper dig med at lave indhold.

Instagram workshop 3

Vækst-workshoppen

-På denne workshop lærer du de ting der virkelig sætter fut i din Instagram vækst. Både i forhold til branding, engagement, følgere og salg.

Vi gennemgår hvordan du laver influencer marketing (digital mund-til-mund) og hvordan du laver konkurrencer der virker og giver flere følgere. 

Z

Influencer marketing

Her afmystificerer vi hvad influencer marketing er – gør det let, gennemskueligt og lige til sådan at du kan lave dine egen kampagner når du kommer hjem. 

Z

Influencer marketing automatiseret

Influencer marketing kan virkelig sætte skub i din forretning – ligesom annoncering. Men det kan godt være tidskrævende. Derfor gennemgår vi hvordan du kan gøre det lettere.  

Z

Gratis indhold

En af fordelene ud over influencer marketings vækst, synlighed, branding og salg er at man kan få influenterne til at lave gratis indhold til dig – Det dykker vi også ned i. 

Z

Konkurrencer der virker

Der er mange der føler sig usikre når de skal lave en konkurrence. Her gennemgår vi hvordan vi laver lovlige konkurrencer der kommer godt fra start hvergang. 

Kurset er ikke for dig, hvis du:

 • Allerede har en effektiv Instagram strategi med konkurrencer og influencer marketing.
 • Er velbevandret på Instagram og har over 10.000 følgere
 • Har fuldstændig styr på hvilket indhold du skal poste til dine følgere og hvornår.
 • Har sat alt dit indhold op til automatisk posting. 

Disse workshops er for dig, der:

 • Vil blive fortrolig med Instagram platformen
 • Vil rigtig fra start, så du gør det rigtigt første gang. 
 • Der ikke kun vil arbejde med teori, men prøve tingene af i praksis og skabe vækst på din Instagram profil.
 • Vil have en energisk underviser ved hånden så du altid kan få svar, og som mener at ingen spørgsmål er dumme.

Praktiske informationer

Det tager du med hjem

Uanset hvilken af de 4 Instagram workshops du har været på kommer du hjem med en værktøjer og en plan som du kan gå direkte hjem og sætte igang i din egen forretning.

Du får afprøvet de praktiske ting på workshoppen så du ikke er i tvivl om hvad du skal gøre når du kommer hjem.

Få mest ud af din workshop

Det er vigtigt at inden workshoppen starter har du en fået sat en Instagram forretningsprofil op og connected den til din facebook side. Så bruger vi tiden bedst muligt når du er her og du får mest ud af din dag.

Mine workshops foregår ved at vi sidder om det hyggelige store ovale bord og for bordenden er der en stor tv skærm hvor undertegnede står og sidder så alle kan se undervisningen.

Lokalet er delt, så i den ene ende af lokalet er der undervisning og i den anden ende af lokalet er vores video og foto studie. Her kan du øve dig når der er øvelser 

Selve læringsrummet er fortroligt, og man respekterer hinanden der hvor man er på sin forretnings rejse. Så der findes ingen dumme sprøgsmål. 

Pris

Priserne ligger normalt på 1.750,- ekskl. moms. pr. workshop

4.500,-  ekskl. moms. hvis man køber workshop 1,2 & 3. 

Undervisning og tid

Undervisningen starter kl. 09:00 og varer til kl. 15.30.

Husk og mød op i lokalet et kvarters tid før, da vi starter kl 9.00-sharp. 

Vi holder spisepause fra 12.00 til 12.30 og småpauser a 5-10 min når vi har brug for det.

Niveau & undervisning.

Niveauet er begynder og let øvet. 

 • Der er i fokus at vi tager luften af marketing ballonen og de svære fagord og forvandler dem til jævn forståelig dansk. 

Undervisningen

 • Undervisningen foregår således at vi altid vil veksle imellem teori og praktik. 
 • Du skal have fingrene ned i bolledejen med det samme – så du kan huske hvordan du gør når du kommer hjem.

Forplejning

Der er ikke frokost inkluderet.

Men der vil være mulighed for selv at medbringe eller lave en fælles bestilling udefra.

Jeg vil sætte lidt lette sunde snacks frem samt du har mulighed for at drikke the, kaffe og vand ad libitum. 

Deltager antal & Corona

Antal deltagere: Da vi skal holde mindst en meters afstand under Coronaen er der plads til max. 6 deltagere pr hold. 

Så der er altid plads til dine specifikke spørgsmål og cases. 

Der er stillet sprit frem i lokalerne – og der er taget corona forholdsregler på matriklen.   

Adresse, Rutevejledning & parkering

Adresse

 • Nordal Media, Roskildevej 42B, 2000 Frederiksberg

Rutevejledning

 • Bus: Fra hovedbanegården går A7 til Solbjerg kirkegård (Roskildevej) ca 16-18 min i bus. Og derfra er der 2 minutters gang til adressen.
 • Bil: Se dette link for rutevejledning, eller kortet herunder.

Parkering

 • Der er parkerings muligheder lige ud til vejen. Desværre er der ikke gratis parkering på Frederiksberg. De første 2 timer er gratis, og derefter ca 12kr i timen, forvent at det koster ca. 50-60kr i parkering.   

Ekstra guf 

 • Skulle du få lyst til at gå en tur efter workshoppen så ligger lokalerne 5-10 minutters gang fra Frederiksberghave og Søndermarken der begge er 2 af Københavns lækre grønne oaser hvor man kan gå en lækker tur og få lidt luft til hjernen.
Hvad skal du ha med?

Dig selv

Medbring gerne dig selv iført godt humør og en smule humor. 

Udstyr

Tag din telefon med til at prøve de praktiske øvelser og tag din computer med til noter. Jeg sørger for strømmen. 

Workbook

Et par dage inden workshoppen får du tilsendt din digitale workbook, sørg for at den er hentet ned på din computer eller du har printet den ud hvis der er mere til papir og blyant. 

Her holder vi workshoppen

Tryk her og vælg en workshop 

Hvem er Nordal Media?

Rolf Nordal

Jeg har samarbejdet med virksomheder som Golearn.dk, Socialemedier.dk, det danske forsvar, KEA og været vist i TV2 24søndag og DR´s Radio, Instagram og flere artikler. Det siger jeg ikke for at blære mig, men blot for at fortælle dig, at jeg ved hvad jeg taler om og jeg også bliver også brugt af medierne som ressource person. Men ellers er jeg bare helt igennem en Instagram nørd.

Læs mere her

 

Har du nogle spørgsmål inden du skal igang?

Har du spørgsmål til klippekort, online kurser, foredrag eller workshops?

Vælg en af knapperne herunder.

X