INSTAGRAM WORKSHOPS 

Her får du en introduktion til Instagram Workshop serien

For dig, som gerne vil være endnu bedre til at tiltrække flere følgere og flere kunder via Instagram. I disse 3 workshops får du helt styr på basen i din Instagram markedsføring. 

 

Nordal Media

Instagram workshop 1

nordal media

Opstart og det gode indhold

Den perfekte start workshop til at få styr på hvordan får lavet taget gode indhold til din Instagram og får lavet indhold der rammer målgruppen, vi sørger selvfølgelig også for at inden du tager fra workshoppen er din konto rigtigt sat op. 

Z

Sæt din konto rigtig op så den kan findes

Vi sætter din konto op sammen, med søgeord (ja det kan man faktisk) sådan at din konto går fra at være druknet på Instagram til faktisk at være søgbar.

Z

Sådan laver du det gode indhold

Her bruger vi det meste af dagen. På at lære at lave det gode indhold der rammer målgruppen og hvordan du aldrig skal være i tvivl om hvad du skal poste.

Z

Spar tid og automatiser din posting

Instagram kan hurtigt blive en tidssluger hvis man ikke passer på og man ikke har et system man følger. Derfor bruger vi lidt af dagen på hvordan man autoposter.

Z

Instagrams anatomi, sprog og kultur

Instagram har sin egen tone og sin egen kultur, og derfor får du køreplanen til hvordan du kan arbejde på Instagram og få flere kunder. 

Instagram workshop 2

Stories & hashtags

På denne workshop lærer du at laver gode stories der både er visuelt flotte og som sælger. Vi gennemgår hvordan du laver lækre stories og hvad du skal sige for at sælge let uden at være pushy. Vi kigger også ned i hvilke hashtags du skal bruge for at få mere synlighed.

Z

Sådan laver du visuelt lækre stories

Instagram stories er det mest fantastiske redskab til at få folk på nyhedsbrevet, får folk til at besøge din hjemmeside eller købe dit produkt.

Z

Sådan laver du stories der faktisk sælger

Er du nogensinde i tvivl om hvordan i alverden du skal sælge noget på Instagram? Her har du løsningen, så du altid ved hvad du skal sige når du vil sælge – Det let
Z

Find de hashtags der giver synlighed

De fleste ved der findes hashtags, men ved ikke helt hvordan man skal bruge dem. Vi gennemgår hvordan du får nye øjne på din profil når du finder de rigtige

Z

Få gratis billeder med hashtaghubs

Hvis du laver et hashtag til dine følgere kan du både lave et sammenhold om det, men også få folk til at lave gratis indhold til din profil for dig hvis du gør det rigtigt.

Instagram workshop 3

Influencer marketing & konkurrencer

På denne workshop lærer du at lave influencer marketing gjort let hvor du vækster din Instagram mest muligt og hurtigt med Influencer marketing. Anden del af dagen kigger vi på hvordan du laver lovlige konkurrencer der giver masser af branding og flere følgere. 

Z

Få flere følgere med konkurrencer

Instagram har sin egen tone og sin egen kultur, og derfor får du køreplanen til hvordan du kan arbejde på Instagram og få flere kunder. 

Z

Lav lovlige konkurrencer

Vi sætter din konto op sammen, med søge ord (ja det kan man faktisk) sådan at din konto går fra at være druknet på Instagram til at være søgbar.

Z

Introduktion til Influencer markedsføring

Her bruger vi det meste af dagen. På at lære at lave det gode indhold der rammer målgruppen og hvordan du aldrig skal være i tvivl om hvad du skal poste.

Z

Vækst med Influencer marketing let

Instagram kan hurtigt blive en tidssluger hvis man ikke passer på og man ikke har et system man følger. Derfor bruger vi lidt af dagen på hvordan man autoposter.

Kurset er for dig, der:

  • Gerne vil blive fortrolig med Instagram platformen
  • Gerne vil rigtig fra start så du gør det rigtigt første gang. 
  • Der ikke bare vil arbejde med teori, men prøve tingene af i praksis og skabe flow i dit arbejde med din Instagramprofil.
  • Gerne vil have en underviser lige ved hånden til når du er i tvivl om hvad du skal trykke på. Så får du svar på alle dine spørgsmål.  

Kurset er ikke for dig, hvis du:

  • Allerede har en effektiv Instagram strategi
  • Er velbevandret på Instagram og har over 10.000 følgere
  • Har fuldstændig styr på hvilket indhold du skal poste til dine følgere.
  • Har sat alt dit indhold i system og det kører på autopilot

Praktisk information

Det tager du med hjem fra workshopen

Uanset hvilken af de 3 Instagram workshops du har været på kommer du hjem med en værktøjer og en let plan som du kan gå direkte hjem og sætte igang i din egen forretning. Du får afprøvet de praktiske ting på workshoppen så du ikke er i tvivl om hvad du skal gøre når du kommer hjem og skal til at tiltrække kunder.

Sådan får du mest ud din workshop

Det er vigtigt at du inden du kommer på workshoppen har en Instagram forretningsprofil, så vi bruger tiden bedst muligt når du er her og du får mest ud af din dag.Mine workshops foregår helt praktisk ved at vi sidder sammen om mit store hyggelige ovale bord. For Bordenden er der en stor tv skærm så alle kan se undervisningen. Lokalet er delt, så i den ene ende af lokalet er står det store bord, med en tv skærm på væggen som jeg bruger til workshop og i den anden ende af lokalet er der vores video og foto studie hvor vi kan øve os når vi skal tage billeder og stories. Selve læringsrummet når du er på workshops er fortroligt, og i lærer rigtig meget ved at lytte til hinandens udfordringer og gode idéer

Pris

1.750,- ekskl. moms. pr. workshop – (vælg dit kursus på kursus kalenderen).

4.500,-  ekskl. moms. for alle 3 workshops

Undervisning og tid

Disse workshops er lavet som enkelt dags undervisning. Undervisningen starter kl. 09:00 til 15.30. Vi holder små pauser 5 min pauser og spisepause fra 12.00 til 12.30.

Niveau

Begynder – dig der endnu ikke har knækket koden til at få flere følgere og kunder fra Instagram.

Dagens forløb

Dagen foregår sådan at vi arbejder på skift med undervisning og derefter opgaveløsning.

Så får du prøvet det teoretiske af med det samme og det er min erfaring at det virker fantastisk at du får fingrene direkte ned i bolledejen med det samme så du kan huske hvordan man gør når du kommer hjem.

Antal deltagere & Corona sikkerhed

Antal deltagere: På en workshop arbejder jeg med små hold lige nu med max. 6 deltagere. 

Så du vil altid have plads til at få svar på dine specifikke spørgsmål.

Corona: Jeg har egentlig plads til flere, men grundet corona restriktioner er der plads til 6 deltagere pr workshop. 

Der er er også sprit stillet frem i lokalerne så du altid har adgang til det.   

 

Bonus

Alle deltagere bliver inviteret til et lukket (og gratis) workshop-forum, hvor I kan sparre med hinanden – nat og dag i alle emnerne fra de forskellige workshops.

Et fællesskab hvor alle andre også nørder lidt online markedsføring.

Adresse

Nordal Media

Roskildevej 42B,

2000 Frederiksberg

Rutevejledning

Med bus: Fra hovedbanegården går A7 til Solbjerg kirkegård (Roskildevej) ca 16-18 min i bus. Og derfra er der 2 minutters gang til adressen.

Er du i bil?

Se dette link for rutevejledning, eller se kortet herunder

Parkering

Der er parkerings muligheder lige ude på vejen, desværre er det ikke helt muligt at finde gratis parkering på Frederiksberg. De første 2 timer er dog gratis, og når vi holder pauser stiller vi derfor parkerings appen, så det fortsætter med at være gratis at parkere. 

Forplejning

Der vil være fuld forplejning hele dagen og masser af muligheder for netværk med andre ligesindede.

Inden workshoppen

Du skal have dig selv med, din telefon, din computer og hvis du vil bruge din computer og oplader. Jeg sørger for strømmen 😊

Du får også en mail med specifikke detaljer for den enkelte workshop når du tilmelder dig.

Her er foregår det

Vil du med på workshop?

Hvem er Nordal Media?

Rolf Nordal

Jeg har samarbejdet med virksomheder som Golearn.dk, Socialemedier.dk, det danske forsvar, KEA og været vist i TV2 24søndag og DR´s Radio, Instagram og flere artikler. Det siger jeg ikke for at blære mig, men blot for at fortælle dig, at jeg ved hvad jeg taler om og jeg også bliver også brugt af medierne som ressource person. Men ellers er jeg bare helt igennem en Instagram nørd.

Læs mere her

 

Har du nogle spørgsmål inden du skal igang?

Har du spørgsmål til klippekort, online kurser, foredrag eller workshops?

Vælg en af knapperne herunder.

X