Få hjælp til DIN Instagram

En personlig konsultation til din profil

Instagram er den bedste sociale platform til at brande dig på og lige nu er interaktionsraten 20 gange højere end på Facebook. Men selv om det er sandt er der mange der endnu ikke har knækket koden til at få flere følgere og kunder på Instagram. Men det kan du her.

Nordal Media

Få et personlig tjek af din Instagram profil så du kan få flere følgere og kunder på Instagram

nordal media

Det kan jeg hjælpe dig med

Jeg hjælper dig med hele din Instagram strategi. 

Først skal vi sammen finde ud af hvad målet med din konto er, og derfra hjælper jeg dig med at sammensætte en strategi så du kan begynde at få flere følgere og flere kunder til din forretning fra Instagram. 

 Alt efter hvad der er relevant for dig kan vi se på opsætningen af din konto, indholdet, hashtags, stories, influencer marketing og endda betalt markedsføring. 

Hvem er det for?

Instagram hjælp er for iværksætteren, forretningen eller foreningen der gerne vil have flere følgere og flere kunder via Instagram. 

Instagram kan fungere både som eneste sted du får kunder fra men også som en del af en større strategi.

Det er det et perfekt sted for dig at både bygge relation til dine kunder og sælge dine produkter samtidig. Specielt hvis du har et produkt eller service der kan vises frem. 

Det er lettest for dig der har en forretning der kan lave indhold med “eye-candy” eller er en B2C virksomhed at få succes på Instagram. 

nordal media

Hvorfor skal det være mig der hjælper dig?

For du kan få et godt udbytte af din Instagram hjælp er det vigtigt at du er fortrolig med det værktøj du skal bruge. Derfor kan du altid spørge mig hvis du er i tvivl om noget.

Jeg tilbyder den her service fordi jeg kan se der er mange virksomheder der ikke har “knækket koden” endnu og jeg kan spare dem for meget tid og frustrationer ved at lære dem at gøre det rigtigt fra start.

Jeg har samarbejdet med  virksomheder som Golearn.dk, Socialemedier.dk, det danske forsvar, KEA og været vist i TV2 24søndag og DR´s Radio, Instagram og flere artikler.

Det siger jeg ikke for at blære mig, men blot for at fortælle dig, at jeg ved hvad jeg taler om og jeg også bliver også brugt af medierne som ressource person.

Hvordan foregår det?

Vi bruger programmet Zoom hvor jeg sender dig et link inden mødet, så vi kan se hinanden og dele vores skærme. 

 Det fungerer rigtig godt at vi kan sidde med hver vores computer. På den måde slipper vi begge for at bruge tid og penge på transport.

Det betyder ikke noget om du har 100 følgere eller 100.000 følgere. Vi tager udgangspunkt i præcis hvad du har brug for og hvilket mål du har.  

Hvad koster det?

Hjælp til din Instagram strategi og vækst tager cirka 1-2 timer afhængig af omfanget. Vi taler om hvad du har brug for, og du får en pris baseret på dit behov.

Du kan vælge at købe enkelte timer eller klippekort til 5 eller 10 timer. Prisen afhænger da af det klippekort du vælger at købe. Jo flere timer du køber ad gangen jo billigere er det.

Tænk på at prisen du betaler for at få sat din Instagram konto op hurtigt har tjent sig hjem hvis du udnytter de muligheder Instagram markedsføring tilbyder.

Du kan få så meget hjælp som du har brug for og lyst til. Vi afregner på klippekortet, så du kan selv bestemme hvor meget du vil holdes i hånden.

Hvornår kan du komme i gang?

Vores første strategi session tager gerne 1-2 timer alt efter omfanget af hvad du har har brug for og så har du noget at arbejde videre med.

Så snart vi har haft vores samtale kan du begynde at sætte din konto rigtig op og begynde at tiltrække kunder med din Instagram.

Har du nogle spørgsmål inden du skal igang?

Har du spørgsmål til klippekort, online kurser, foredrag eller workshops?

Vælg en af knapperne herunder.

X