FÅ HJÆLP MED KLIPPEKORT

Se hvad du kan bruge et klippekort til her 

Du kan få præcis den 1-1 hjælp som du har brug for i din forretning. Jeg har specialiceret mig specielt i markedsføring og onlinesalg. Så her hos mig får du solid hjælp til blandt andet at få sat dit online kursus rigtigt op, få det solgt eller sælge mere med instagram. 

nordal media
Nordal Media

Instagram vækst og sparring

Få hjælp til at få flere følgere, og kunder fra din Instagram. 

nordal media

Simplero opsætning

 Vil du sælge online kurser? Så er Simplero det bedste system du kan bruge, men det kan godt være lidt tungt i starten. Her hos mig kan jeg enten undervise dig i Simplero, eller gøre det for dig hvis du synes det er lettere.

Strategi samtale om din vækst

Vil du gerne have mere tid til at slappe af og nyde din forretning? Lad os sammen se på hvordan du kan gøre din virksomhed legende let og vækste imens.

Mailchimp hjælp

Mailchimp opsætning

Mailchimp er den letteste og billigste løsning du kan starte med når du vil sælge med nyhedsbrev. Her kan du få min hjælp til at sætte det op, eller blive guidet så du kan gøre det selv bagefter. 

Klippekort

Du kan vælge enkelt timer eller klippekort til 5 eller 10 timer.

Prisen afhænger af det klippe du vælger. Jo flere timer du køber ad gangen jo billigere bliver det, så tænk på at prisen du betaler for at få sat hjælp til din markedsføring oftest hurtigt har tjent sig hjem når du udnytter de muligheder jeg tilbyder.

1500 kr pr time + moms

 

 

6.750kr + moms
 Spar 150kr pr. time

 

12.500kr + moms
 Spar 250kr pr. time

(mest købte) 

Har du nogle spørgsmål inden du skal igang?

Har du spørgsmål til klippekort, online kurser, foredrag eller workshops?

Vælg en af knapperne herunder.

X